NIEUW! BIOSLIMMING


 

Bovenstaande foto’s zijn van onszelf, ik zit middenin het traject en neem jullie hierin mee.

SLANK EN STRAK MET BIOSLIMMING

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?  Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling!
De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.
Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma.

BIOSLIMMING BIJ ONS IN DE SALON

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?
In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

De voordelen van Bioslimming

  • Geeft zichtbaar en blijvend resultaat vanaf de 1e behandeling
  • Vermindert cellulite
  • Versnelt gewicht -en centimeter verlies
  • Vermindert de zichtbaarheid van spataders en striaé
  • Verstevigt de verslapte huid en maakt collageen aan
  • Veroorzaakt vetverbranding in de 2e huidlaag
  • Elimineert afvalstoffen en zorgt voor een ultieme detox

Bioslimming try out 108,00,-

Bioslimming kuur (van 6) incl. 1-malig Detox drink 10 daagde kuur & 1x Trio homeset 858,- (in 1x betalen, per keer betalen is mogelijk)

Bioslimming kuur (van 8) incl. 1-malig Detox drink 10 daagde kuur & 1x Trio homeset 1056,00 (in 1x betalen, per keer betalen is mogelijk)

Bioslimming extra armen of kuiten 25,00 per keer

De kuur word gedaan in 6 weken 1x per week of in 4 weken waarvan 2 weken 2x per week en 2 weken 1x per week.
Bioslimming mag wegen zeer sterke werkende stoffen niet iedere dag uitgevoerd worden!

Thuisproducten

Bioslimming Trio Home Set (tussen behandelingen in 1x in 2 dagen of na een kuur 2 x per week) 185,00

Control Shape mag 2 x per dag gebruikt worden (wordt direct opgenomen .geen massage nodig. ) 76,00

Bioslimming Lipo scrub 49,00

Bioslimming drink 43,50

Bioslimming Belly perfection supplement 37,40

Wat is Bioslimming?

Bioslimming is een multi-prijswinnende detox, afslank en anti-cellulite behandeling van Provence Cosmetics. Tevens is Bioslimming de enige wetenschappelijk bewezen body wrap die echt werkt!

Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid. Bioslimming bestaat uit professionele salon behandelingen en behandelset voor thuis: de Bioslimming Trio Home kit.

Wat gebeurt er tijdens een Bioslimming behandeling in een salon?

De salon behandeling kent twee stappen:

In de eerste fase worden twee gels en een crème aangebracht vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten ligt de klant lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan.

In de tweede fase wordt de folie verwijdert en de Ultra Slim Effect gel inmasseerd. Deze gel voelt koud aan en zorgt voor verdere vetverbranding en drainage.

Hoe werkt Bioslimming?

Bioslimming combineert  op een unieke wijze een hoge concentratie algen extracten, pure essentiële oliën,  en cafeïne samen met  beide thermo componenten: zowel warm & koud. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten invloed hebben op cellulite en vetafbraak.

Hoeveel centimeters kan ik verliezen?

Het centimeter verlies verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied. De resultaten zijn cumulatief dat wil zeggen dat na iedere behandeling meer centimeters verloren worden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Bioslimming zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten. Alleen als men meer eet dan nodig zal dit de resultaten beïnvloeden.

Zal ik gewicht verliezen met Bioslimming?

Ja, je kunt gewicht verliezen met behulp van Bioslimming. Dit komt door het feit dat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps. Bioslimming verhoogt de vetafbraak. De gemiddelde klant verliest 0,5 kg na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van het gewicht dat u wilt verliezen. U kunt gaan voor een paar behandelingen of een kuur van 6 behandelingen verdeeld in 4 of 6 weken. Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in de combinatie met de Bioslimming Homecare producten aangeraden.

Zal ik van top tot teen worden ingepakt?

Nee, voor Bioslimming worden geen wikkels gebruikt. Het lichaam (zandloper gebied) wordt inmasseerd met gels en crèmes en vervolgens losjes bedekt met folie zodat de gels op hun plek blijven.  Als gewenst kunnen de armen en/of kuiten ook behandeld worden.

Hoe werkt Bioslimming vergeleken met andere  bodywraps op de markt?

Bioslimming is een uniqe en innovatief product dat volledig anders werkt dan andere wraps. Bioslimming is een body contouring programma. Het is meer dan een gebruikelijke wrap. Door de aanwezigheid van een hoge concentratie van werkzame bestanddelen welke vele extra therapeutische eigenschappen bevatten heeft Bioslimming ook helende effecten, Klanten melden ook dat het hun eetlust, alsmede verbetering van het gewichtsverlies optreedt.

Verlies ik centimeters door vochtverlies?

Nee! Er zijn in vergelijking tot andere body wraps geen zouten aanwezig in Bioslimming producten. Tijdens en na de behandeling wordt u geadviseerd om veel water te drinken (het liefst meer dan 2l per dag)

Hoe kan ik de resultaten behouden/onderhouden?

Hoewel de Bioslimming behandeling goede resultaten geeft, kunt u de resultaten verbeteren door de Bioslimming Homekit aan uw behandeling toe te voegen. Deze is ontworpen om de resultaten van de salon behandeling te verbeteren, te versnellen en te onderhouden. Gebruik deze een paar keer per week of vaker indien gewenst.

Ik heb geen overgewicht maar wil graag mijn lichaam verbeteren – is Bioslimming dan ook effectief?

Jazeker! Bioslimming is zeer effectief in het modelleren van het lichaam. De huid oogt niet alleen jonger: hij is ook steviger, gladder en vitaler. Bioslimming maakt de collageen aan waardoor het een geweldige anti-aging lichaamsbehandeling is.

Waar kan ik een Bioslimming behandeling krijgen?

Bioslimming is verkrijgbaar bij diverse salons in Nederland en België. Klik op de Salon locator voor een salon bij u in de buurt.

Ik ben zwanger. Kan ik een Bioslimming behandeling ondergaan?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming niet geschikt als je zwanger bent. Echter is dit een uitstekende behandeling om je weer terug in vorm te krijgen na de bevalling.

Zijn Bioslimming behandelingen mogelijk nadat ik bevallen ben of borstvoeding geef?

Ja, het is de perfecte behandeling om u weer in vorm te krijgen. De eerste behandeling kan je inplannen na zes weken na de bevalling.

Als je een keizersnede hebt gehad raadpleeg uw arts over hoe snel u een Bioslimming behandeling kan nemen.

Let op: Zolang je nog borstvoeding geeft is Bioslimming niet aan te raden omdat de essentiële oliën 20 minuten na het aanbrengen terug te vinden zijn in jouw bloedbaan.

Wanneer zijn Bioslimming behandelingen af te raden?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming ongeschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Tijdens de menstruatie kan het de buikkrampen verhogen. Bij een gevoelige of reactieve huid  raden wij een test aan voor de behandeling. Neem contact op met uw huisarts als u een medische aandoening heeft waarbij massage niet toegestaan is of waarbij je allergisch bent voor de actieve bestanddelen (koffie, algen…) Igv uitslag/jeuk laat de klant zsm de producten weghalen met lauw water. geen zeep, parfum of creme gebruiken.

scruben -net voor de behandeling

douchen – na 4 uur (het mag maar is niet nodig)

zonnenbank 1 dag na de behandeling

sauna 1 dag na de behandeling

harsen – 1 dah na de behandeling

1- parfum, bodygels, creams 1 dag na de behandeling