Arrangementen – Friends Experiences


DUO –  arrangementen:

  • DUO  & FOOD – genieten van een behandeling met aansluitend een heerlijke lunch bij Buon Gusto
  • MOEDER & KIND EXPERIENCE – met je dochter qualitytime in de salon, aansluitend ga je samen naar onze winkel om daar opgemaakt te worden en je wordt meegenomen op een heerlijke geurreis. Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld nagels lakken of modules tijdens de behandeling of als aandenken een heerlijke 30ml parfum naar keuze voor thuis.
  • ZOET & ZACHT – samen genieten van een hand paraffine behandeling in onze winkel met daarna make-up advies en parfumadvies, we passen het arrangement aan aan de wensen en leeftijd van onze gasten. Vervolgens geniet je samen van een bordje met zoete lekkernijen met een drankje bij Tante Thee.

Kijk in ons online boekingssysteem en plan zelf de tijd die u het beste uitkomt.

BEAUTY EXPERIENCE
Wij willen graag al onze kennis delen met onze klanten.

Wij laten u zien welke verzorging uw huid nodig heeft en welke make-up het beste uit uw gelaat naar voren haalt. U gaat zelf aan de slag zodat u precies weet hoe u het geleerde thuis kunt toepassen. 

Dit vindt plaats in onze winkel – voor groepjes vanaf 2 personen. Wij laten je alles weten omtrent trends in beauty & fashionitems. Maar leiden je ook door de wereld van de parfum. We lichten in deze uren uit wat jullie belangrijk vinden. 

Maximaal 4 personen per keer € 20,00 p.p.
2,5 Uur actief bezig onder het genot van iets lekkers en een drankje.
Grotere groepen op aanvraag.

FRIENDS-SHOPPING EXPERIENCE
Een op maat gemaakt shopping & beauty experience van 8-20 personen.

Volg voor openbare datums hiervoor ook onze social media of vraag zelf een datum aan.