Microneedling


Microneedling:

Microneedling Training

Zit jij al op huidverbetering maar wil je nog meer uit jouw huid halen? Dan zou microneedling een hele mooie stap kunnen zijn voor jouw huid.

Microneedling levert prachtige resultaten op bij o.a. collageen aanmaak, (acne)littekens, grove poriën en pigmentatie.

Hoe werkt de behandeling?

De microneedling doen we altijd in een kuurvorm, dan moet je denken aan 3-5 keer in totaal.

Het is een methode waarbij met vibrerende miniscule naaldjes kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Deze gaatjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar stimuleren de huid op een natuurlijke wijze te genezen. Hierbij komen huideigen groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. De huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur. Ook zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Er wordt een tussenstof (Alpha-h Hyaluronic Acid Gel) op de huid aangebracht en de instellingen worden bepaald. De behandeldiepte, variërend van 0,25 tot 1 mm, is afhankelijk van de indicatie en het huidoppervlak. Het apparaatje wordt over de huid heen bewogen en de naaldjes vibreren op en neer. De behandeling geeft een licht scherp gevoel, maar is goed te verdragen. Tijdens de behandeling kunnen er wat puntbloedinkjes zichtbaar zijn. Dit is een normaal verschijnsel. Als het gehele gebied is behandeld, brengen we een ampul aan passend bij uw huidtype. Tot slot wordt er een masker aangebracht.

Direct na de behandeling zal de huid er rood uitzien. De huid kan warm en irriterend aanvoelen. Ook kunnen er bloedpuntjes zichtbaar zijn. Deze reacties zijn kortdurend en zijn meestal binnen 1 tot uiterlijk 3 dagen weg.

Wilt u hier nog meer over weten? Plan gerust een GRATIS intake bij Fleur of Lisa.